Hva kan man finne på rundt Villacarstens?

 • Vin og mat står sentralt i en vellykket ferie. I det flotte og ikke minst trivelige utekjøkkenet i Villa Carstens er det mange muligheter til å prøve ut kokkekunnskapene både for barn og voksne. Det finnes et hav av muligheter hva gjelder råvarer. Det er store markeder hver eneste dag i små sjarmerende byer rundt La Motte. La Motte kalles ”Village au cæur du Var”, eller hjertet i Var distriktet . På fredager om morgenen er det et lite marked der kun lokale bønder tilbyr sine varer.

  • Liste over markeder:
  • Les Arcs- torsdager
  • Le Muy og Vidauban-søndag
  • Lorgues- tirsdag
  • Taradeau-søndag
  • Flayosc- mandag
  • Figanieres-tirsdag


  Selv bruker vi Biomonde , Hyper U, Carrefour og vår svært viktige nærbutikk Proxi i La Motte. De har åpent 7 dager i uken og har det meste.

  Biomonde ligger i Trans en Provence vis a vis Carrefour. På Biomonde har de alt av økologiske grønnsaker og matvarer og selvfølgelig økologisk vin og øl. De har også alt du trenger av andre matvarer. Ta en tur og opplev en fantastisk butikk.

  Hyper U finner du i Les Arcs og er et stort supermarked med restaurant, skobutikk, blomsterbutikk, klesbutikker og gullsmed.

  Carrefour har også det samme tilbudet på butikker . På samme område finnes flere butikker for sko, klær og en fantastisk lekebutikk.

  I La Motte finner du selvfølgelig vin og annen drikke på Proxi, Men der er også et spesielt flott vinutsalg for ”Domaine de L´Eouve som selger sin egen kjente vin . De har også honning, olje og mye annet. Ellers er det godt over 20 vingårder rundt La Motte. Se brosjyre som ligger i huset. Gå innom Marie(rådhuset ) i byen og ta med brosjyrer over vinruten og andre opplevelser som man både kan sykle å gå til. Man får smake rikelig med vin på alle gårdene.
 • Chateau Font du Broc er et MUST å besøke. Der kan man være med på omvisning med hesteshow og besøk i Europas flotteste vinkjeller som er gravd ut og konstruert som en kirke dypt under jorden. Det er en times gangavstand fra huset og dit. En flott tur der man nå kan gå på sykkel-og gangvei gjennom vinmarkene og opp til slottet. De har denne omvisningen to ganger daglig så sjekk ut og bestill gjerne om dere er mange som vil være med på omvisningen.

  Chateau Sainte Roseline ligger rett ved dette slottet. De har også utstillinger og ved siden av slottet ligger en kirke der Sainte Roseline ligger i en glasskiste midt i kirken.

  Et svært trivelig slott ligger rett ved huset, 20 minutter gange, Domaine de Canta Rainette. Det ligger like ved Domaine la Maurette som også har en restaurant og en butikk, videre er et besøk på Chateau Reva og Domaine des Grands Esclans med mange flere en opplevelse.

  Som dere skjønner står opplevelsene i kø uten at man trenger å reise langt.

  På instagram legger jeg stadig ut nye bilder fra steder vi ofte besøker så følg gjerne med der.

  BADING OG STRENDER

  Kjører man 20 minutter med bil kommer man til St. Maxim. En liten sjarmerende by. Derfra er det forfriskende å ta båten over til Saint Tropez som alle kjenner til og har hørt om. Jeg anbefaler et besøk i museet Brigitte Bardot. Hun bor for øvrig fortsatt der og er av og til på besøk på restauranten til norske Edna, L ´Escuinade. Den ligger helt ved stranden og er svært populær.
 • Frankrikes nest beste golfanlegg er Saint Endreol. Om man ikke spiller golf er det et flott turterreng like ved golfbanen inn mot fjellet. Golfbanen har restaurant og et flott spa anlegg.

  Lyst på togtur. Lokale tog bringer deg der du måtte ønske, Cannes, Juan le pin, Saint Raphael . eller hva med en tur til Paris med TGV , tar kun 3 timer….

  Mange vil oppleve Les Georges du Verdon,, Lac de Sainte- Croix og Moustiers.Sainte-Marie. Vi så ikke mindre enn 60 ørner på vei opp dit . Brosjyrer på alle disse fantastiske opplevelsene finner du i rådhuset i La Motte.

Om Eiendommen

Les mer om Eiendomes fasiliteter her.

Les Mer

Om Området

Les mer om hva området rundt VillaCarstens har å by på.

Les Mer

Lokalitet

Se hvor VillaCarstens er på kartet.

Les Mer

Bilde Galleri

Se flotte bilder av VillaCarstens

Les Mer

Booking Kalender

Følg med på når det er mulig å leie VillaCarstens

Les Mer